we create

 

jøm, jummie

Dat is een mooi gedekte tafel waar we mensen kunnen bedienen en gelukkig maken met heerlijk eten zodat ze nadien allemaal volmondig jummie zeggen. 

Samen met jou verzorgen we het feest.
Wens je enkel de catering of geven we ook vorm aan jouw droomfeest door de uitnodigingen te ontwerpen, concepten te bedenken en zo een mooi geheel te creëren, graag!

Wij hebben ervaring met recepties, bedrijfslunches, verjaardagsbrunches, tuinfeesten, buffetten, trouwerijen,...- en dit tot 120 personen.

Voor ons is feest iets heel breed en kunnen er geen redenen genoeg zijn om er eentje te organiseren. 


We werken graag samen met lokale duurzame ondernemingen en handelaars om zo met de puurste vorm van het product te werken en met enorm veel liefde voor jou te kunnen koken. 

cuz food is life and life is awesome. 

we love

Hieronder een oplijsting van alles dat jøm gelukkig maakt: herfstgroentjes, de geur van kampvuur, bambi, versgebakken madeleintjes, de prachtige bordjes van supervaat, vers gedraaid ijs, de verse koemelk en boter van de Hoevemobiel, Eva van EVÍN, de verse pasta van de aperto chiuso, kerstmis - en eigenlijk alles dat er een beetje over mag zijn, boch bordjes, echte zomertomaten, de heerlijke cupcakes van Catberry, een film bekijken in de sphinx cinema, een witte piccolo zonder groentjes met gebakken beenhesp van de aula, Ottolenghi, foodmapjes op pinterest, Fredje zijn bechamelsaus, de vele vriendschappen die ontstaan zijn door een catering maar vooral mijn vrienden die altijd enthousiast willen meehelpen, en iedereen die in jøm gelooft.